|DOMŮ    |MAPA    |NAPIŠTE NÁM     

AKTUALIZACE:

- nová ocenění a diplomy

- doplněna nabídka vín
 

 

    Nabídka bílých vín

Vinařská oblast Morava, podoblast velkopavlovická, obec Bořetice, trať Trkmanská

Ryzlink rýnský 2007 
sklizeň: šetrně ručně do vinařských beden
vinifikace
: programové ponořování matolínového klobouku bez přístupu vzduchu při řízené teplotě 20ºC, malolaktická přeměna kyseliny jablečné na kyselinu mléčnou
charakteristika: Víno Ryzlinku rýnského má zelenožlutou barvu a s přibývající zralostí se objevují zlatavé odstíny. Vína mají širokou škálu vůní, u mladých vín jsou výrazně ovocné s lipovými případně broskvovými tóny. Chuť je plná extraktivní, po nazrání se objevuje med, marcipán, mandle a hrozinky.
Víno se dobře hodí jak ke studeným předkrmům, pstruhům a jiným rybám v různých úpravách, tak k husí pečeni.
Před podáváním necháme 10–15 minut odvětrat. hodné k okamžitému použití, doporučená doba ležení 4-6 let.
Podáváme vychlazené na 10 – 12°C.

Sauvignon 200
sklizeň: šetrně ručně do vinařských beden
vinifikace
: programové ponořování matolínového klobouku bez přístupu vzduchu při řízené teplotě 20ºC, malolaktická přeměna kyseliny jablečné na kyselinu mléčnou
charakteristika: Barva vína je světlá žlutozelená, zráním přechází do zlatova. Vůně je plná s ovocnými tóny po černém rybízu a angreštu, později přechází do broskví, nektarinek a melounů. Buketní látky přechází do chuti vína.
Doporučujeme ke krůtímu a kuřecímu masu.
Vhodné k okamžitému použití, doporučená doba ležení 3-5 let.
Podávat při teplotě 10-12 °C.

webdesign: Kentaur-computer