|DOMŮ    |MAPA    |NAPIŠTE NÁM     

AKTUALIZACE:

- nová ocenění a diplomy

- doplněna nabídka vín
 

 

    Technologie výroby vína

   
Celý podnik je vybaven nejmodernější technologií pro řízené kvašení v moderních nerezových vinifikátorech s možností programovat teplotu kvašení a četnost ponořování matolinového klobouku bez přístupu vzduchu nebo v umělé atmosféře. Lisování hroznů, ať celých nebo odzrněných, se provádí šetrným pneumatickým lisem. Další fermentační procesy probíhají v nerezových tancích s možností nastavení požadované teploty v jednotlivých tancích. Po ukončení procesu výroby pak vína leží v tradičních dřevěných sudech, aby se vydýchala a vyladila.
Současná nabízená vína jsou tzv. panenská, neboť se jedná o první úrodu s minimálním hektarovým výnosem.

webdesign: Kentaur-computer